Overaller


- Nu ännu mer vattentät och andas -

Molos ytterkläder är vind- och vattentäta, med hög andningsförmåga. I samband med den nya säsongen (höst/vinter 2020) introducerar vi en kollektion av ytterkläder med bättre egenskaper än tidigare. Molos funktionella ytterkläder har nu en vattenpelare på 15.000 mm och en andningsförmåga på 15.000 g/m2/24t. 

Ytterkläderna är fodrade med  3M™ Thinsulate™, som gör overallen extra varm, tillåter kroppen att andas och håller overallen torr.

Invändigt är overallen fodrad med fleece i ryggen, ner över rumpan samt vid knäna för att göra det varmt och skönt för ditt barn.

 Alla sömmar är tejpade och overallen har en hög vattentäthet, så att ditt barn kan hålla igång timvis utan att bli blöt.

 Molos funktionella ytterkläder uppfyller alla säkerhetskrav för barnkläder i Europa och är producerade helt utan skadliga kemikalier (innehåller t.ex. inte PFOS, PFOA eller liknande).

 Köper du ytterkläder från Molo får du den bästa kvalitet oavsett om det gäller rörlighet, värme, vattentäthet eller andningsförmåga. Vårt urval av overaller, jackor och överdragsbyxor klarar därför av ett mycket aktivt och krävande uteliv under de kallaste vintermånaderna.

  Shop overaller här

03 No Info Ow Flyverdragter

 

HÅLLBARA YTTERKLÄDER

 

Hållbarhet är en naturlig del av Molos DNA, eftersom vi vill ta ansvar för kommande generationer. För årets ytterkläder-kollektionen är vi därför stolta att introducera nya hållbara plagg, tillverkade av återvunna material, som polyester och nylon. Dessa material skapas bland annat av plastflaskor och fisknät som får nytt värde genom bearbetning. 

De återvunna materialen används till allt från plaggens yttersta tyg till foder och isolering, utan att kompromissa med ytterklädernas kvalitet och funktion. Genom att använda icke-konventionella material säkerställer vi en mindre inverkan på naturen och människor, till förmån för vår planet och våra barn. 

Leta efter de enfärgade modellerna bland de funktionella ytterkläderna, eftersom de är gjorda av återvunna material. 

 Se Molo's  håææbara yytterkläde här 

Recycledow Lp3

 

Se flera looks