Ytterkläder för alla väder
Gör dina barn klara för det oförutsägbara höst- och vintervädret med Molo. Våra ytterkläder är designade för ett aktivt uteliv med fokus på funktion, komfort och hållbarhet. Tillverkade av material av hög kvalitet, och i en testad funktionell design, erbjuder dem alla de nödvändiga tekniska egenskaper ett barn behöver. Alla våra ytterkläder är dessutom fria från PFC och tillverkade utan användning av skadliga kemikalier.

Att välja rätt ytterkläder beror både på ditt lokala klimat och ditt barns specifika behov. Utforska vår guide för mer information om våra olika linjer, som var för sig är skräddarsydda för specifika behov.
Outdoor Proof
Outdoor Proof-serien erbjuder funktionella ytterkläder med ett modernt uttryck till vardagsbruk. Denna linje är designad för användning i milda vinterklimat och innehåller alla de nödvändiga funktionerna för att säkra att ditt barn håller sig varmt, torrt och behagligt under deras utomhusäventyr.

Som ett led i vår resa mot en mer hållbar produktion, är denna serie tillverkad med återvunna material i både yttertyg, foder och innerfoder.

I serien hittar du både jackor, byxor och overaller i fina färger och mönster i storlekar från 6 månader till 16 år.
Läs mer om Outdoor Proof
Superior Performance
Superior Perfomance-linjen är våra mest tekniskt avancerade ytterkläder, som erbjuder enastående vattentäthet och andningsförmåga. Denna kollektion är designad för mycket kalla klimat och till barn som tillbringar största delen av sin dag utomhus. De höga tekniska egenskaperna säkrar, att ytterkläderna lever upp till de strängaste kraven och kan motstå den mest aktiva leken i naturen.

Vår plikt mot en mer hållbar produktion betyder att alla modeller är tillverkade av återvunna material, både i yttertyg, foder och innerfoder.

Kollektionen innehåller både overaller, jackor och byxor i olika färger och mönster och är tillgängliga i storlekar från 9 månader till 16 år.
Läs mer om Superior Perfomance
Rubber Excellence
Rubber Excellence overaller är det nyaste tillskottet i vår ytterklädes kollektion. Gummi overallen är designad för vardagsbruk och är speciellt lämpad för utomhus lek under de många blöta, snarare än frostiga, vinterdagarna. Det vatten- och smutsavvisande gummityget är inte bara praktiskt, men också mjukt och enkelt att rengöra. Dessutom sätter dess enastående andningsförmåga en ny standard för den typen av material.

Rubber Excellence-linjen är tillverkad genom att använda återvunna material - från yttertyg till isolering och foder.

Overallen fås i fyra versioner, däribland två med mönster och två enfärgade, och är tillgängliga i storlekar från 6 månader till 8 år.
Läs mer om Rubber Excellence
Regnkläder
Dagar fyllda med regn ska inte hindra dina barn från att ha härliga och roliga stunder utomhus. Våra regnkläder är tillverkade av material i hög kvalitet, vilket gör dem perfekta även för de största regnskurarna och alla stora vattenpölar.

Vårt urval inkluderar både klassiska gummi regnkläder och regnkläder som andas i storlekarna från 18 månader till 12 år.
Läs mer om våra regnkläder
Kvalitet som håller till nästa generation
Alla Molos ytterkläder är tillverkade i den högsta kvaliteten för att säkra en motståndskraftig produkt, som klarar vardagens alla utmaningar. Detta betyder, att ytterkläderna ofta kan ärvas vidare till nästa barn. Genom att återanvända plaggen till flera barn reducerar vi behovet för nyproduktion och kan därmed skära ner användandet av värdefulla resurser, reducera energiförbrukning och minimera det koldioxidavtryck som är förknippat med modeindustrin.

För att förlänga livstiden på våra produkter ytterligare, levereras alla våra ytterplagg i vår Superior Performance och Outdoor Proof-linjer med ett lagningskit för att laga plagget, om yttertyget skulle bli skadat, samt en extra dragkedja och knappar.
Härligt varm från topp till tå
Kom också ihåg att kolla in vårt sortiment av vinter accessoarer för att fullända ditt barns vinterlook. Vi har ett stort urval av varma mössor, vattentäta vantar, mjuka handskar och praktiska vinterstövlar - många av dem kommer i matchande mönster och färger till ytterkläderna. Våra accessoarer är inte bara snygga, men också designade för att hålla ditt barn varmt, torrt och behagligt under de kalla månaderna, så att ditt barn kan utforska världen och njuta av livet utomhus utan att bekymra sig för vädret.
Handla vinter accessoarer