FUNKTIONELLT & PRAKTISKT
Regniga dagar borde inte hindra dina barn från att ha kul utomhus. Molos regnklädeskollektion är tillverkad i högkvalitativa material vilket gör de perfekta för kraftiga regnskurar och stora lerpölar. Molos regnkläder är PFC-fria och tillverkade utan några skadliga kemikalier.

Säkerheten är viktig – därför är alla våra regnkläder utrustade med Molos ikoniska stjärnreflexer, som gör ditt barn synligt i mörkret och i trafiken. Alla våra regnkläder har dessutom avtagbara huvor, som enkalt kan klickas på och av.
Regnkläder som andas
Dessa regnkläder är tillverkade i ett lätt material som andas, vilket säkerställer både komfort och rörlighet utan att det samlas fukt på insdian. Med en vattentäthet på 5.000 mm, tejpade sömmar och en hög andningsförmåga, ser regnkläderna till att barnet håller sig torrt och bekvämt under en längre tid. Det lätta materialet gör också regnkläderna är perfekta att packa ner i ryggsäcken och ta med i farten.
Se urvalet nedan
Klassiska regnkläder i gummi
Dessa regnkläder är perfekta för kraftiga regnskurar och timmar av lek i regnet, med en vattentäthet på 8.000 mm och tejpade sömmar. Regnkläderna i gummi är slitstarka och passar därför extra bra för mindre barn, så de kan leka sittandes på gumpen utan att regnkläderna tar skada. Plaggets insida är dessutom tillverkad av återvunnet polyester som kommer från plastflaskor.
Se urvalet nedan