Betalning

molo.se erbjuder följande betalningssätt: kortbetalning och fakturabetalning.


Kortbetalning

Vår kortbetalningspartner är ePay och de är auktoriserade med PCI DSS certifiering vilket betyder att dina kortupplysningar alltid överförs och lagras i en säkrad krypterad form. För att erbjuda extra säkerhet har vi valt att installera 3Dsecure (Verified by Visa, MasterCard SecureCode). Detta för att du som kund ska känna dig extra trygg. Det betyder att du måste ha aktiverat en extra säkerhetskod till ditt kreditkort för att kunna avsluta ditt köp i kassan, när du väljer Visa eller Mastercard. Din bank kan hjälpa dig om du inte vet hur du ska få det aktiverat på ditt kort.

Vid avslutat köp blir beloppet först reserverat på kortet, men pengarna dras först på kortet när vi skickar ordern.

I kassan kan du välja följande kreditkort att betala med: Visakort, Mastercard, AMEX, JCB och Diners.


Fakturabetalning

Väljer du faktura i kassan går din betalning genom Klarna. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post. I kassan kan du välja om du vill ha 14 dagars kredit eller om du vill ha Klarna konto.

Faktura 14 dagars kredit – När du handlar via Klarna betalar du alltid efter att du har fått hem dina produkter.

Betalningstid - alltid minst 14 dagar

Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

Ladda ner dina fakturor från Klarna.se

Möjlighet till delbetalning

Kredittiden för detta köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas i samband med leveransen. I enighet med avtalet med e-butiken, debiteras en fakturaavgift om 0 SEK. 
En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 SEK tillkommer 29 SEK, och har du handlat för 60 SEK eller mer tillkommer 60 SEK i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta på 25,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter, kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma. 

Klarna konto – Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Du samlar alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

-Få alltid hem varan innan du betalar
-Betala från 50 SEK/mån eller 1/24 av totalbeloppet
-Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
-Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
-Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
-En aviavgift på 29 SEK, oavsett antalet köp
-Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 SEK med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 SEK. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 SEK. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post. Allmänna villkor hittar du härStandardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här

Leverans

Din order skickas från oss inom 48 timmar på helgfria vardagar. Uppstår det en försening från Molos sida, kommer du som kund att bli informerad omgående med information om evt. ny leveransdag. Du har givetvis rätt att kostnadsfritt häva köpet vid ett sådant tillfälle.

Lagerstatusen anger om produkten finns på lager vid avslutat köp, med reservation för evt. lagerstatusfel. I ett sådant tillfälle får du information så fort felet upptäcks.

Vi skickar din order med vår logistikpartner Posten till ditt närmaste postombud. Normal leveranstid är 1-3 helgfria arbetsdagar, från att vi har skickat paketet från vårt lager.

Leveranstiden kan i några tillfällen ta något längre tid beroende på vart i landet man bor.

Uppstår det förseningar hos vår logistikpartner, har du som kund alltid rätt att kostnadsfritt häva köpet. Bekräftar vår logistikpartner att paket har försvunnit, ersätter vi dig för ordervärdet. 

Vi har fri frakt vid ett ordervärde över 500 SEK inkl. moms inom hela Sverige. För ordervärde under 500 SEK tillkommer det en fraktkostnad 39 kr inkl. moms vid varje beställning inom hela Sverige.

OBS! Du ska ha fyllt 18 år för att handla på molo.se – är du under 18 år ber vi om godkännande från målsman.