Ångerrätt

Returadress:

Molo A/S

Traneholmvej 2

2680 Solrød Strand

Denmark

 

---

Fria byten

Hos Molo har du fri returfrakt vid byte och vi ger alltid 30 dagars ångerrätt.

Du har 30 dagar till att returnera produkten du inte önskar. Molo kommer att skicka den önskade produkten, så snart returneringen är hanterad och godkänd. Om varan du önskar byta till skulle visa sig vara utsåld, kommer vi att återbetala dig pengarna för varan inom 5 vardagar. 

Det är gratis för dig att använda vår förbetalda returetikett som medföljer din order. Saknar du returetiketten, ber vi dig kontakta oss. Vänligen lämna in paketet hos närmaste postombud. Vi vill göra dig uppmärksam på att du som kund själv har ansvar för att produkten kommer fram till vår adress om du väljer att inte använda vår returetikett. 

Kan du inte hitta din ångerblankett, kan du ladda ner den här:

Ladda ner ångerblankett

Önskar du att returnera en vara som du redan bytt en gång, betalar du själv för returfrakten.

Den vara som returneras ska vara oanvänd, i oskadat skick och ha alla ettiketter kvar. Du är givetvis välkommen att prova produkten. Du kan med fördel återanvända påsen/lådan om den fortfarande är intakt till att skicka tillbaka produkterna i.

Vänligen skicka din retur till vår firma adress. Molo hämtar inte ut din retur hos ett postombud eller andra former för serviceombud.

 Har du valt Klarna faktura som betalningssätt, ber vi dig att informera Klarna om din returnering/byte och be dem om att flytta fram förfallodagen, så att vi har tid att expediera din retur. Klarnas telefonnummer är: 08-120 120 10.


 


Fri retur - 30 dagars ångerrätt

Hos Molo har du fri returfrakt och vi ger alltid 30 dagars ångerrätt. 30 dagars ångerrätt gäller också reavaror.

 

Ångerrätten börjar gälla från den dag du tar emot produkten. För att utnyttja ångerrätten ber vi dig fylla i ångerblanketten samt skicka tilbaka produkten till oss.  Ångerblanketten medföljer din order.

 

Det är gratis för dig att använda vår förbetalda returetikett som medföljer din order. Saknar du returetiketten, ber vi dig kontakta oss. Vänligen lämna in paketet hos närmaste postombud. Vi vill göra dig uppmärksam på att du som kund själv har ansvar för att produkten kommer fram till vår adress om du väljer att inte använda vår returetikett. 

Kan du inte hitta din ångerblankett, kan du ladda ner den här:

Ladda ner ångerblankett

Önskar du att göra ytterligare en retur från samma beställning, betalar du själv för returfrakten.

Den vara som returneras ska vara oanvänd, i oskadat skick och ha alla ettiketter kvar. Du är givetvis välkommen att prova produkten. Du kan med fördel återanvända påsen/lådan om den fortfarande är intakt till att skicka tillbaka produkterna i. 

Vänligen skicka din retur till vår firma adress. Molo hämtar inte ut din retur hos ett postombud eller andra former för serviceombud.

Om du returnerar hela din order, återbetalar vi produktens totala belopp, inkl. frakt. 

Om du betalat med kort, sätts pengarna tillbaka på ditt kort inom 5 bankdagar efter at vi har mottagit din retur, beroende på hanteringstid hos din bank. Har du valt Klarna faktura som betalningssätt, kommer Klarna att återbetala dig inom 14 dagar eller evt. justerat din faktura, beroende på om fakturan är betald eller inte. Meddela gärna Klarna om din retur, så slipper du att betala för det du returnerar. Klarnas telefonnummer är: 08- 120 120 10.

 

Värdeminskingsavdrag vid nyttjande av ångerrätt

Önskar du returnera en produkt som har blivit förändrad i skick eller minskat i värde, vid tex. användande, blir du som kund ersättningsskyldig till molo.se för skälig värdeminskning. molo.se gör en marknadsmässig bedömning av produktens värdeminskning i varje enskilt fall.

Tel: +45 88 88 40 40

Telefontid: kl. 09.00-16.00

E-postadress: webshop@molo.se

 

Molo A/S

Rentemestervej 49B

2400 København NV

Danmark