Ännu mer vattentät och andas
Molos ytterkläder är vind- och vattentäta, med hög andningsförmåga. I samband med den nya säsongen introducerar vi en kollektion av ytterkläder med bättre egenskaper än tidigare. Se de tekniska specifikationerna här

Köper du ytterkläder från Molo får du den bästa kvalitet oavsett om det gäller rörlighet, värme, vattentäthet eller andningsförmåga. Vårt urval av overaller, jackor och överdragsbyxor klarar därför av ett mycket aktivt och krävande uteliv under de kallaste vintermånaderna. Molos ytterkläder är producerade helt utan skadliga kemikalier (innehåller t.ex. inte PFOS, PFOA eller liknande).
Läs mer här
HÅLLBARA YTTERKLÄDER
Hållbarhet är en naturlig del av Molos DNA, eftersom vi vill ta ansvar för kommande generationer. För årets ytterkläder-kollektionen är vi därför stolta att introducera nya hållbara plagg, tillverkade av återvunna material, som polyester och nylon. Dessa material skapas bland annat av återvunna plastflaskor och fisknät.

De återvunna materialen används till allt från plaggens yttersta tyg till foder och isolering, utan att kompromissa med ytterklädernas kvalitet och funktion. Genom att använda icke-konventionella material säkerställer vi en mindre inverkan på naturen och människor, till förmån för vår planet och våra barn.
Se urvalet nedan
LÄR KÄNNA OVERALLEN PYXIS
Pyxis är en funktionell overall till baby och mindre barn. Pyxis har dubbla dragkedjor, som underlättar när overallen ska tas av och på.

Pyxis har en avtagbar huva, snölås i benslut, samt Molos välkända reflexstjärna på ärmar och ben. Invändigt är overallen fodrad med fleece i ryggen, ner över rumpan samt vid knäna för att göra det varmt och skönt för ditt barn.
se urvalet nedan
Pyxis overaller
LÄR KÄNNA OVERALLEN POLARIS
Polaris är en av Molos favoriter, när det är riktigt kallt. Polaris är en funktionell all-around overall med reflexsömmar och Molos välkända stjärnreflex på ärmar och ben.

Polaris har en avtagbar huva, en täckt dragkedja framtill, elastisk rygg, snölås vid benslut, samt gummihällor under foten. Invändigt är overallen fodrad med fleece i ryggen, ner över rumpan samt vid knäna för att göra det varmt och skönt för ditt barn.
Se urvalet nedan
Polaris overaller
LÄR KÄNNA OVERALLEN HUX
Hux har många funktionella detaljer och är perfekt till skidåkning.
Overallen har avtagbar huva, en täckt dragkedja framtill, reflexer på ärmar och ben, snölås vid benslut och plats till pjäxor, samt gummihällor under foten. Hux har dessutom fickor med dragkedjor framtill och en ficka på ärmen med plats för skidkortet.

Invändigt är overallen fodrad med fleece i ryggen, ner över rumpan samt vid knäna för att göra det varmt och skönt för ditt barn.
Se urvalet nedan
Hux overaller
BEST I TEST
Molo är 1 av 3 testvinnare i en mätning av PFC-fria barnkläder. 31 av 34 varumärken misslyckades! Det norska institutet för vattenforskning har utarbetat ett oberoende test för mätning av mängden skadliga PFC-ämnen i barn- och babykläder. Molo ligger bland de tre bästa varumärkena.
Läs mer om testresultaten
SYNLIG I TRAFIKEN
Hos Molo, gör vi ytterkläder med väldigt synliga reflexer, som säkrar att ditt barn syns på långt håll i mörkret. Vi använder reflexsömmar, stjärn- och randreflexer, vars storlek gör att ditt barn syns extra bra i mörkret. Här visar tvååriga Kai Verner, hur man ser både söt och säker ut, mörka vinterdagar.