VASSA TÄNDER OCH UR HISTORISKA VRÅL
Gör dig redo för vassa tänder och ur historiska vrål när vi presenterar delkollektionen Jurassic World som är gjord i samarbete med Universal Pictures och Amblin Entertainment. Kollektionen är inspirerad av den nya filmen, Jurassic World Dominion, som har premiär på bio i Juni 2022.

Genom att kombinera historiska teman, natur och samexistens så blir våra favoritdinosaurier levande i en kollektion full av Molo´s signaturanvändande av färger och mönster. Den äventyrliga och färgrika kollektionen uppmuntrar barn att utforska och lära.
Handla kollektionen här
DINOSAURIERNA BLIR LEVANDE
Utforska det fantastiska Jurassic World universumet i Molo´s färgrika och fantasifulla mönster. Men vänta – dinosaurierna är inte längre i sin kontrollerade miljö i parken på Isla Nublar utan istället lever de i vår värld i samexistens med människor – hur kan detta komma sig?

Föreställ dig själv i historierna som berättas i varje mönster och fantisera om hur du hade reagerat om en T. rex plötsligt dök upp när du skulle gå till skolan, eller om du träffade på en stegosaurus på din skogspromenad.

Handla kollektionen full av färgrika och fantasifulla dinosauriemönster med kompletterande plagg som sköna cargobyxor, snygga logo t-shirts och coola bomberjackor i fantastiska färger. Vilken Jurassic look blir din favorit?
Handla kollektionen här
SE TRAILERN
"Jurrasic world Dominion utspelar sig fyra år efter att Isla Nublar har blivit förstörd. Dinosaurier lever – och jagar- nu sida vid sida med människor världen över. Denna ömtåliga balans kommer forma framtiden och en gång för alla avgöra om människor ska fortsätta vara det främsta rovdjuret på en planet som de nu delar med historiens mest skrämmande varelser."
FÅ EN GRATIS TOTE BAG
Få en gratis Tote bag när du köper något av plaggen från Jurassic World Dominion kollektionen*. Påsen är tillverkad i tjockt canvasmaterial, vilket gör den perfekt för dagligt användande.

Påsen är tillverkad i begränsad upplaga, så se till att handla dina favoriter från Jurassic kollektionen nu för att få en gratis tygpåse.
Handla kollektionen här